Tuesday 25 May 2010

pana va spun despre spital, have a piece of stripped Placebo

PLACEBO SECRET SESSION from Hennessy artistry on Vimeo.


mda, click aici pentru Placebo secret Tokio session
total unplugged

cat despre cele 3 zile de "nu este permis sa iesiti afara" in spitalul de pediatrie din Hermannstadt, nu pot sa spun decat ca aceasta spre binele copilului a fost, si al mamei sale in special. Adevarat va zic voua.
As povesti mai pe larg si cu amanunte tehnice si poante nostime, gen spectacol de muzica si dans pe coridorul spitalului la 11 seara, cu Ana in aplauzele asistentei prezente in numar mare la eveniment,
sau faimosul "..He ne facem?" al Anei care a facut deja inconjurul pamantului de trei ori..
sau indicatiile Anei catre copiii mai mari care umblau desculti pe jos "Nu deculţã pe dioot fetita!" ori puneau mainile pe pereti "Nu pune mana pelete. I mudaaaal!" (Eu eram o mama exagerata care si-a dresat copilul sa nu atinga peretii, balustradele si mobilele din spital, iar Ana o pişculeaţã mica de un an si 11 luni, care a prins ideea foarte rapid, zicandu-si ca e o ocazie numai buna sa invete urcatul pe scari fara a se mai tine de nimic)
Deci nu va povestesc de toate astea pentru ca n-am timp, sunt calare pe doua proiecte, n-am voie pe blogg...

Nu va mai zic nici despre splendoarea de dincolo de Valea Oltului, saptamana din fire de poveste tesute in pajisti cu flori.. Sibiul e paradisul, Ardealul e paradisul.. unii din noi stim despre ce-i vorba

Si mai erau niste carti foarte speciale pe care vi le-as fi aratat, ca tot se apropie ziua copilului si e fain sa intri in atmosfera, sa te cuprinda umpic entuziasmul.. dar despre toate astea in alte episoade..

Totusi, daca tot sunt la microfon, nu pot sa nu va povestesc de vizita la gardina zoologica, unde Ana fascinata de animale, pe care deja le stie dupa chip si aratare dar si dupa "cum faţe", a vazut lei, ursi, cerbi si maimute, crocodilul verde si nu in ultimul rand paunul cu coada impaunata la maxim. La intoarcere am fost intampinati de o multime de reporteri, toti curiosi sa afle de la Ana cum a fost la zoo. Camerele filmau, bliturile sclipeau, si intrebarea se auzea de peste tot:
"Ce-ai vazut la gradina zoologica, Ana? Ce-ai vazut, ce-ai vazut?"
La care Ana, plina de entuziasm: "Melcu!"

Ce lei, ce tigri, primavara asta ne fascineaza melcii.

No comments: