Tuesday 13 March 2012

planeta zanelor, cu scaun, cal si print



Asta-i planeta zanelor cu multe printese. "are forma de ardei care e gros pe-acolo si subtire pe-aici". de la stanga la dreapta avem un scaunel cu patru picioare, spre care se indreapta sa se aseze zãna. e zãna lui Pinochio, cea care vine toata noaptea. Zãna asta are dupa cum se vede foarte clar cap, frunte, par lungut, si rochie lunga sub forma de linii orizontale. In mana ei cea stanga si lunga tine o bagheta magica adevarata care are in capat o biluta roz in care e vrajã.
Langa zana e calutul, cu capsorul cu botul lung, doua urechi mari, picioare cu copite si corpul tare lung. calul este al printului si are pe spate o paturica cu lanturi pe care sta printul sa nu cada pe spate.
Putin deasupra calului se vede capul mare si rotund al printului insusi, care are ochii mari, gura lunguta zambitoare, frunte, urechi si doua picioare cu pantaloni.
Cele doua pete roz sunt fetele. Cenu si Alba. Alba are parul lung foarte lung, fundita in par, cordeluta si coronita. ca orice printesa, amandoua au rochite lungi de dungi orizontale. Mami, o iubesc pe Alba

Astia toti se joaca si fug toti unul dupa altul. si calutul sta si-i vede, si calutul fuge si el cu ei . si zana tot ii vrajeste. pe calut, pe Alba ca zapada.. ii nimereste pe toti. si pe noi nu ne nimereste
pentru ca ãsta-i numai un desen..



3anisi9luni

No comments: